نوشته شده توسط : سهیل

به گزارش تیزلند، به نقل از خبرگزاری مهر، محمدرضا رزاقی مدیرکل شاهد و ایثارگران آموزش و پرورش در نشست خبری صبح امروز که در ساختمان شهید بهشتی آموزش و پرورش برگزار شد، با اشاره به ثبت نام دانش آموزان در مدارس شاهد گفت: برای ورودی اول، هفتم و دهم در سامانه سجا ثبت نام داریم که از ابتدای خرداد برای کلاس اولی‌ها این فرایند آغاز شده و تا 20 خرداد ادامه دارد، برای پایه هفتم اول تا 14 تیر و برای پایه دهم 5 تا 21 تیر زمان ثبت نام است.

وی ادامه داد: طرح شاهد شامل فرزند شهید، فرزند جانباز دارای بالاتر از 25 درصد جانبازی و فرزند آزاده با 3 سال سابقه آزادگی است. در فرایند ثبت نام بعد از نام نویسی، مدارک دانش‌آموز در ستاد ثبت‌نام مدرسه بررسی می شود. 1350 مدرسه شاهد داریم. تعداد دانش‌آموزان مدارس شاهد 391 هزار و813 نفر است و پیش‌بینی در سال تحصیلی جدید این عدد به 400 هزار نفر برسد. در پیش ثبت‌نام پایه اول دبستان مدارس شاهد تاکنون 57 هزار دانش‌آموز ثبت‌نام شدند. و این در حالیست که در سال گذشته در پایان ثبت‌نام کلاس اول، 63 هزار نفر ثبت‌نام کردند.

رزاقی در بخش دیگری از صحبت‌های خود سیاست گسترش مدارس شاهد را در دستور کار ندانست و گفت: مدارس شاهد، قوانین و مقررات آموزش و پرورش را به خوبی انجام می دهد و در کنار آن فعالیت‌های متنوعی در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دارد.

مدیرکل شاهد و ایثارگران آموزش و پرورش ادامه داد: شهریه مدارس شاهد تحت عنوان کمک سرانه مشارکت با ستاد مرکزی شاهد است.

به گفته وی شهریه مدارس شاهد نسبت به سال قبل 20 درصد افزایش داشته است که این رقم در دوره ابتدایی حداقل 450 هزار تومان و حداکثر 920 هزار تومان، در متوسطه اول حداقل 530 هزار تومان و حداقل یک میلیون و 50 هزار تومان و در دوره متوسطه دوم حداقل 640 هزار تومان و حداکثر یک میلیون و 400 هزار تومان است.

وی به تعداد ایثارگران اشاره کرد و افزود: حدود 5 هزار معلم شهید، 36 هزار دانش‌آموز شهید، 25 هزار جانباز، 5 هزار آزاده و 71 هزار رزمنده در وزارت آموزش و پرورش داریم و 36 هزار نفر بستگان شاغل در آموزش و پرورش داریم.

وی بیان کرد: در آخرین اساسنامه و با استفاده از آئین‌نامه استمرار، سه ماموریت شامل «رسیدگی و ارتقای کیفیت آموزشی و پرورشی طرح شاهد و پراکنده»، «ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت، جهاد و شهادت و پیگیری» و «رسیدگی به امور حقوقی فرهنگیان ایثارگر» در اداره‌کل شاهد و ایثارگران پیگیری می‌شود.بر این اساس تصمیم گرفتیم مدارس شاهد را به سمت سبک منسجم ببریم و محتوای فعالیت‌ها متناسب با شرایط فرهنگی، اجتماعی و بومی مدارس قابل انعطاف باشد؛ مدارس شاهد علاوه بر ساعت رسمی، ساعات ملی دارد.



:: برچسب‌ها: تیزلند , خبرگزاری مهر , آموزش و پرورش , دانش آموزان , مدارس , شاهد و ایثارگران آموزش و پرورش ,
:: بازدید از این مطلب : 109
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سهیل

به گزارش تیزلند، به نقل از خبرگزاری ایسنا، خانواده‌ها می‌توانند با انجام برخی اقدامات نظیر فراهم کردن محیط فیزیکی آرام و بی سروصدا برای مطالعه دانش آموزان از میزان این اضطراب بکاهند. در ادامه 17 توصیه مرکز سنجش آموزش وزارت آموزش و پرورش به خانواده‌ها برای کاهش اضطراب فرزندان خواهد آمد:

1 ـ محیط خانواده و جو عاطفی حاکم بر آن باید دور از تنش‌های عاطفی و مشاجره باشد.

2 ـ سعی شود در ایام امتحانات، رفت وآمد و مهمانی‌های خانوادگی تعطیل یا محدود شود.

3 ـ محیط فیزیکی آرام و بی سروصدا برای مطالعه دانش‌آموزان فراهم کنید.

4 ـ به استراحت و خواب دانش‌آموزان توجه کافی داشته باشید.

5 ـ وظایف خانگی محوله به دانش‌آموزان را حذف کنید یا کاهش دهید.

6 ـ در هنگام امتحانات، دانش‌آموزان نیاز به حمایت عاطفی و اطمینان بخشی بیشتری دارند. لذا در این زمینه اقدام موثرانجام دهید.

7 ـ ساعات تماشای برنامه‌های تلویزیون تا حد امکان کاهش یابد.

8 ـ از ایجاد ترس و دلهره بیجا در بچه‌ها خودداری کنید.

9 ـ از توقعات بیجا و فشار بیش از حد برای مطالعه خودداری کنید.

10 ـ در صورتی که فرزندتان از موفقیت در یکی از امتحانات رضایت خاطر نداشت، وی را مورد حمایت قرار دهید و از سرزنش کردن او خودداری کنید.

11 ـ از حبس کردن دانش‌آموز در اتاق برای مطالعه کردن خودداری و به دانش آموز اجازه استراحت و تفریح لازم نیز داده شود.

12 ـ تغذیه دانش‌آموز مناسب و مقوی باشد.

13 ـ انتظارات بالا و بیش از حد توانایی از فرزندان می‌تواند در ایجاد اضطراب و شدت آن موثر باشد، پس انتظارات خود را تعدیل کنید.

14 ـ کمال‌گرایی بیش از حد والدین و وسواس شدید خانواده نسبت به نمرات بالا باعث ایجاد اضطراب در فرزندان می‌شود.

15 ـ از مقایسه فرزندان با یکدیگر و با دیگران پرهیز کنید.

16 ـ از تاکید بیش از حد بر درس خواندن اجتناب کنید.

17 ـ ضمن اطمینان بخشی به دانش آموزان، در آنان ایجاد انگیزه و با ارائه پاداش و تقویت‌های مطلوب آن‌ها را تشویق به مطالعه کنید.



:: برچسب‌ها: تیزلند , دانش آموزان ,  وزارت آموزش و پرورش , امتحانات ,  خبرگزاری ایسنا ,
:: بازدید از این مطلب : 58
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سهیل

به گزارش تیزلند، به نقل از خبرگزاری فارس، خسرو ساکی رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی اظهار کرد: امسال 65٩ هزار و 456 دانش‌آموز پایه دوازدهم در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند و 6780 حوزه امتحانی برای حضور آنها پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به شرایط کرونا، گفت: به منظور حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی، دانش‌آموزان را به دو گروه تقسیم کردیم که یک گروه در روزهای زوج و گروه دیگر روزهای فرد در حوزه‌های امتحانی حضور می‌یابند.

ساکی ادامه داد: دانش‌آموزان پایه دوازدهم رشته‌های علوم تجربی و ریاضی ـ فیزیک اعم در روزهای زوج و دانش‌آموزان پایه دوازدهم رشته‌های ادبیات و علوم انسانی، علوم و معارف اسلامی و دانش‌آموزان جامانده سال سوم متوسطه نظری و فنی‌وحرفه ای نظام قدیم و دوره پیش دانشگاهی در روزهای فرد، امتحان می‌دهند.

وی از رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در حوزه‌های امتحانی خبر داد و گفت: از نمونه اقدامات این است که فاصله صندلی‌ها و نشستن دانش‌آموزان 1.8 تا 2 متر است و مدارس هم ضدعفونی شدند.



:: برچسب‌ها: مدارس , امتحانی , دانش‌آموز , تیزلند , خبرگزاری فارس ,
:: بازدید از این مطلب : 66
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سهیل

به گزارش تیزلند، به نقل از خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، طبق اعلام مهدی نوید ادهم، دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش، مهمان شدن دانش‌آموزان در امتحانات پایه دوازدهم بلامانع است.

در نامه دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش در این‌باره آمده است:‌ با توجه به شرایط ناشی از ویروس کرونا در کشور، مهمان شدن دانش‌آموزان پایه دوازدهم شاخه نظری در امتحانات پایانی نوبت دوم با رعایت مفاد تبصره‌های یک و دو ماده 55 آیین‌نامه آموزشی دوره دوم متوسطه روزانه و دانش‌آموزان پایه نهم با رعایت مفاد ماده 17 آیین نامه ارزشیابی تحصیلی تربیتی دوره اول متوسطه در ارزشیابی نوبت دوم سال تحصیلی جاری "خرداد 99" بلامانع است.

در همین رابطه حسین ریاحی‌نژاد مدیر کمیسیون مقررات شورای عالی آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: آئین‌نامه آموزشی این اجازه را می‌داد که دانش‌آموزان در امتحانات شهریور و دی ماه بتوانند در مدرسه‌ای نزدیک به محل سکونت خود امتحان دهند اما این اجازه برای امتحانات خرداد وجود نداشت؛ به دلیل شرایط کرونایی کشور سعی کردیم موضوع را منعطف کنیم و این اجازه صادر شد تا دانش‌آموزان در امتحانات خرداد ماه هم بتوانند در نزدیکترین مدرسه به محل سکونت امتحان بدهند.

وی افزود: این امکان برای دانش‌آموزان پایه نهم و دوازدهم فراهم است اما مدرسه مبدا حتماً باید گواهی و فرمی که حاوی مشخصات دانش‌آموز است به مدرسه مقصد ارسال کند.

ریاحی‌نژاد با اشاره به اینکه هم دانش‌آموز می‌تواند تقاضای تغییر حوزه امتحانی را داشته باشد و هم آموزش و پرورش می‌تواند پس از بررسی این کار را انجام دهد، گفت: امکان تغییر حوزه امتحانی در مدارس شبانه‌روزی نیز فراهم است تا دانش‌آموزان بتوانند در حوزه‌های امتحانی نزدیک به محل سکونت خود مهمان شوند تا دیگر نیازی به اسکان آنها نباشد.

 امتحانات دانش‌‌آموزان پایه نهم که به شیوه مدرسه‌ای برگزار می‌شود،‌آغاز شده است و امتحانات نهایی از روز شنبه 17 خرداد آغاز می‌شود.

سوالات امتحانات نهایی پایه دوازدهم در دو بخش تنظیم می‌شود:

1. از 80 درصد محتوای کتاب‌های درسی که تا پایان بهمن ماه به صورت حضوری تدریس شده است 16 نمره سوال طراحی می‌شود که دانش‌آموزان ملزم هستند به تمام سوالات پاسخ دهند.

2.برای 4 نمره باقیمانده دو نوع سوال هم سطح طراحی می‌شود. نوع اول از 20 درصدی که به صورت غیرحضوری از طریق شبکه‌های تلویزیونی، ابتکارات دبیران و شبکه شاد تدریس شده و نوع دوم از محتوای 80 درصد قبلی که تدریس حضوری شده است، در این بخش دانش‌آموزان اختیار دارند که برای کسب 4 نمره سوالاتی را که آمادگی بیشتری دارند انتخاب کرده و پاسخ دهند.



:: برچسب‌ها: شبکه شاد , سوال , دانش‌آموزان , تیزلند , آموزش و پرورش ,
:: بازدید از این مطلب : 161
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سهیل

به گزارش تیزلند، به نقل از خبرگزاری مهر، سید جواد حسینی طی نامه‌ای دستورالعمل اجرایی سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان و دانش آموزان با نیاز های ویژه سال 1399 را به استان‌ها ابلاغ کرد.

بر این اساس، با همکاری وزارتخانه های آموزش و پرورش و بهداشت، برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان در سال 1399 از تیر ماه زیر نظر شورای سیاست گذاری و برنامه ریزی سنجش اجرا خواهد شد.

بر اساس این دستور العمل، ترکیب اعضای شورای سیاست گذاری و برنامه ریزی سنجش شامل معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی (رئیس شورا)، معاون تشخیص و پیشگیری پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش استثنایی(نایب رئیس شورا )، معاون بهداشت وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، معاون برنامه ریزی آموزشی و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی ، مدیر کل توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان آموزش و پرورش استثنایی و مدیر بهداشت، تشخیص و پیشگیری سازمان آموزش و پرورش استثنایی ( دبیر اجرایی)است.

بر اساس این دستورالعمل مصوبات شورای مزبور از طریق رئیس شورا(معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور) به ستاد هماهنگی اجرای سنجش که در استان ها تشکیل خواهد شد ابلاغ می گردد و ستاد هماهنگی اجرای سنجش استان نسبت به اجرای این مصوبات ملزم خواهد بود.



:: برچسب‌ها: تیزلند, آموزش و پرورش, برنامه ریزی, دانش آموزان ,
:: بازدید از این مطلب : 48
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سهیل

به گزارش تیزلند، به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، سازمان پرورش استعدادهای درخشان جداول زمان بندی برگزاری فرآیندهای آزمون‌های مرحله دوم المپیادهای علمی و تاریخ برگزاری سنجش و پذیرش ورودی پایه هفتم و آزمون ورودی پایه دهم مدارس استعدادهای درخشان را اعلام کرد.

براین اساس فرآیند آزمون‌های مرحله دوم المپیادهای علمی از تاریخ 20 تیرماه شروع و تا تاریخ 26 تیرماه ادامه خواهد یافت.

همچنین زمان تاریخ برگزاری آزمون ورودی پایه هفتم و آزمون ورودی پایه دهم مدارس استعدادهای درخشان 27 تیرماه خواهد بود.

 



:: برچسب‌ها: تیزلند ,  آزمون‌های مرحله دوم المپیادهای علمی , آزمون ورودی پایه هفتم  , استعدادهای درخشان ,
:: بازدید از این مطلب : 59
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 12 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سهیل

به گزارش تیزلند، به نقل از گروه آموزش ‌و پرورش خبرگزاری فارس، معاونت آموزش متوسطه طی نامه‌ای دستورالعمل آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی دوره دوم متوسطه سال تحصیلی 1400-1399 را جهت اجرا به استان‌ها ابلاغ کرد.

بر این اساس در راستای اجرای زیر نظام پژوهش و ارزشیابی از برنامه‌های ابلاغی سند تحول در سال 1399 و همچنین در خصوص اجرای مفاد اساسنامه مدارس نمونه دولتی مصوب هشتصدو چهل و هفتمین جلسه شورای عالی آموزش ‌و پرورش، آزمون تراکمی دانش‌آموزان با رعایت فاصله اجتماعی برگزار می‌شود.

براساس این دستورالعمل کمیته تخصصی آموزشی و پرورشی در استان‌ها تشکیل و تدابیر لازم در خصوص اعلام آدرس سامانه ثبت‌نام اینترنتی استان برای آزمون ورودی، اطلاع‌رسانی دقیق، ثبت‌نام، طراحی سوال، برگزاری آزمون، اعلام نتایج و...، تهیه و تدوین دفترچه راهنمای ثبت‌نام، انجام فرایندهای آزمون و... را اتخاذ کند.

تمام دانش آموزان پایه نهم در صورت داشتن معدل بالای 17 مجاز به شرکت در این آزمون هستند و رقابت علمی در آزمون بین دانش آموزان هر منطقه خواهد بود و هر منطقه می‌تواند نسبت به تعیین شرایط خاص در محدوده جغرافیایی خود اقدام کند؛ هر داوطلب می‌تواند صرفاً در یک‌رشته تحصیلی از شاخه نظری (علوم تجربی، ریاضی فیزیک و ادبیات و علوم انسانی) را انتخاب کند.

ضوابط و شرایط ثبت نام در آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی به شرح زیر است:

*داشتن تابعیت ایرانی؛ تبصره: ثبت نام اتباع غیر ایرانی، بر اساس بخشنامه شماره 46655 مورخ 1396

*تمامی دانش آموزان مشغول به تحصیل در پایه نهم سال تحصیلی 99-1398، مجاز به ثبت نام در آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی هستند.

*تبصره: ملاک شرکت در آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی، کسب حداقل معدل کتبی «17» در ارزشیابی پایانی نوبت دوم (معدل نمرات خردادماه بدون اعمال نمرات تکوینی) برای فارغ التحصیلان پایه نهم است.

* رقابت علمی در آزمون ورودی دبیرستان‌های نمونه دولتی در بین دانش‌آموزان همان منطقه خواهد بود.

*تبصره: در راستای سیاست محوری وزارت آموزش و پرورش در خصوص کاهش تمرکز، کارگروه استانی آزمون ورودی می‌تواند در موارد خاص نسبت به تعیین ضوابط و شرایط ثبت نام در محدوده جغرافیایی منطقه، ناحیه، شهرستان تصمیم‌گیری کند.

*هر داوطلب صرفا می‌تواند در نمون برگ تقاضای ثبت نام، یک رشته تحصیلی از شاخه نظری علوم تجربی، ریاضی فیزیک، ادبیات و علوم انسانی) را انتخاب نماید.

*تعداد اولویت‌های انتخابی دبیرستان‌های نمونه دولتی، توسط کارگروه استانی آزمون ورودی تعیین و در شیوه‌نامه ثبت‌نام اطلاع‌رسانی خواهد شد.

* هر داوطلب صرفا می‌تواند در نمون برگ تقاضای ثبت نام، یک هنرستان از شاخه فنی و حرفه‌ای را انتخاب نماید.

* رقابت علمی برای ورود به هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای نمونه دولتی، در بین دانش آموزان شهر و شهرستان، بدون لحاظ نمودن منطقه یا ناحیه خواهد بود.

*دانش‌آموزان عشایری به دلیل کوچ رو بودن، در هر منطقه‌ای در سطح استان مجاز به ثبت نام و شرکت در آزمون هستند.

*دانش‌آموزان مشغول به تحصیل در مدارس خارج از کشور که متقاضی ادامه تحصیل در مدارس نمونه دولتی هستند، با توجه به این که آزمون مجزا برای این قبیل از دانش آموزان برگزار نمی‌شود، ضروری است در موعد مقرر، مطابق با دستورالعمل آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی، نسبت به ثبت نام خود در استان مورد تقاضا اقدام کنند.

*تبصره 1: مسوولیت اطلاع رسانی به دانش آموزان مدارس خارج از کشور در خصوص ثبت نام و شرکت در آزمون، بر عهده مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور است.

مهلت ثبت‌نام، زمان توزیع کارت و تاریخ برگزاری آزمون

*دفترچه راهنمای ثبت نام و شرکت در آزمون ورودی، از طریق سامانه ثبت نام اینترنتی، توسط اداره کل آموزش پرورش استان در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد. تبصره: مشخصات و ظرفیت پذیرش هر رشته در مدارس نمونه دولتی استان که دانش آموزان می توانند در آزمود ورودی آن شرکت نمایند، هنگام ثبت نام برای داوطلبان قابل مشاهده خواهد بود.

*ثبت نام داوطلبان آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی، از روز شنبه مورخ 17. 3.1399تا روز سه شنبه مورخ 1399.3.27 از طریق سامانه ثبت نام اعلام شده از سوی اداره کل آموزش و پرورش استان انجام خواهد شد.

*تبصره: تمامی مراحل ثبت نام، اعلام نتایج آزمون، درخواست تجدید نظر و دریافت پاسخ آن، از طریق سامانه ثبت‌نام و اعلام نتایج استان انجام خواهد شد.

*کارت ورود به جلسه آزمون شامل: مشخصات فردی، عکس داوطلب، مدرسه محل تحصیل، رشته مورد تقاضا، اولویت انتخاب مدارس نمونه دولتی و نشانی دقیق حوزه امتحانی، حداقل سه روز قبل از تاریخ برگزاری آزمون، از طریق سامانه ثبت‌نام در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت.

تبصره: شرکت داوطلبان در جلسه آزمون، بدون ارائه کارت ورود به جلسه، ممنوع است. آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی، راس ساعت 9 صبح روز جمعه مورخ 1399.4.20 در سراسر کشور به صورت همزمان برگزار خواهد شد.

*به استناد ماده 14 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، مصوب 1380، مبلغ ثبت نام 250000 ریال (دویست و پنجاه هزار ریال است.

* تبصره: مبلغ فوق ثابت بوده و به جز این مبلغ، دریافت هرگونه وجه تحت هر عنوان ممنوع است. منابع آزمون، تعداد و ضریب سوالات تبصره: تعیین میزان (درصد) محتوای منابع آزمون به کار گروه استانی تفویض می‌گردد. ضروری است به منظور آگاهی دانش‌آموزان شرکت کننده در آزمون ورودی، محتوای مورد نظر به تفکیک دروس پایه نهم، در دفترچه راهنمای ثبت‌نام، اطلاع رسانی شود.

*سوالات آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی، به شیوه چهار گزینه‌ای (فقط با یک پاسخ صحیح)، از محتوای کتب درسی است.



:: برچسب‌ها: تیزلند , مدارس , دانش‌آموزان , آموزش ‌و پرورش , دوره دوم متوسطه ,
:: بازدید از این مطلب : 69
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 12 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سهیل

به گزارش تیزلند، به نقل از خبرگزاری ایسنا، عباس سلطانیان ضمن بیان اینکه با توجه به بخش‌نامه‌ای که وزارت آموزش و پرورش در 23 اردیبهشت ماه به تمام مدارس کشور ابلاغ کرده است، در دو پایه نهم و دوازدهم امتحانات به شکل حضوری برگزار خواهد شد افزود: دانش آموزان با حضور در مدارس در امتحانات کتبی مطابق با برنامه‌ای که تهیه شده، شرکت می‌کنند.

سلطانیان ادامه داد: سایر پایه‌ها که شامل پایه‌های هفتم و هشتم در دوره اول متوسطه و پایه‌های دهم و یازدهم در دوره دوم متوسطه می‌شوند، ارزشیابی به‌شکل غیر حضوری است و در حقیقت مسئولیت ارزشیابی تحصیلی و تربیتی دانش‌آموزان بر عهده معلمان و مدیران مدارس است.

وی درباره فرایند برگزاری امتحانات حضوری و غیرحضوری دوره‌های اول و دوم متوسطه گفت: در روش غیرحضوری با توجه به اینکه اولویت وزارت آموزش و پرورش حفظ سلامت دانش‌آموزان است، تصمیم بر این شد که در پایه‌های هفتم، هشتم، دهم و یازدهم بدون حضور فیزیکی دانش‌آموزان در مدرسه، دبیران براساس شناختی که از دانش‌آموزان پیدا کردند که این شناخت را ما در بند 16 دستورالعمل کاملا تصریح کردیم که براساس آموزش‌های مجازی، تلویزیونی و ارتباطاتی که همکاران ما با دانش‌آموزان در پیام رسان‌های داخلی داشتند، ارزشیابی‌های غیر حضوری که به صورت برون خط ( آفلاین) یا به صورت آنلاین برگزار کردند، پژوهش‌های دانش‌آموزی که در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته، خلاصه نویسی و شیوه‌های دیگر ارزشیابی، به یک قطعیتی می‌رسند و نمره دانش‌آموزان را اعلام می‌کنند که در کارنامه‌ها ثبت می‌شود.

سلطانیان تاکید کرد: ارائه هر نوع برنامه امتحانی که دانش‌آموز مجبور شود در مدرسه حضور یابد یا امتحانی که به‌صورت آنلاین برای همه دانش‌آموزان برگزار شود و تنها همین امتحان ملاک ثبت نمرات برای دانش‌اموزان شود، ما به شدت با آن برخورد می‌کنیم و تاکید کردیم که این قضیه اتفاق نیفتد تا براساس مواردی که ذکر شد، دبیران بتوانند نمرات دانش‌آموزان را اعلام کنند.

وی اضافه کرد: پایه دوازدهمی‌ها برابر جدول برنامه امتحانات نهایی که اعلام شده از 17 خرداد ماه امتحان دانش‌آموزان در حوزه‌های اجرایی آزمون آغاز می‌شود و تا 16 تیر ماه ادامه خواهد داشت و مطابق سنوات قبل دانش‌آموزان چه در دروس نهایی و چه در دروس غیرنهایی با حضور در مدرسه امتحان خود را می‌دهند اما در پایه نهم، یک تغییرات جزئی اتفاق افتاده است.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در این‌باره توضیح داد: در سنوات قبل امتحان دانش‌آموزان پایه نهم به صورت هماهنگ استانی بود مثلا در شهر تهران سوالات به‌صورت واحد برای کل مناطق آموزش و پرورش تعیین می‌شد و دانش‌آموزان امتحان می‌دادند اما به جهت اینکه مدارس بتوانند برنام هفتگی خود را در امتحانات همگام کنند، با تعداد دانش‌آموزان مدرسه و قابلیت انعطاف داشته باشد تا بتوانند مدیریت خوبی را در بحث فاصله‌گذاری اجتماعی داشته باشند، ما امتحانات هماهنگ را لغو کردیم و امتحانات حضوری پایه نهم را در سطح مدرسه و با برنامه‌ریزی شورای مدرسه اعلام کردیم.

سلطانیان درباره نحوه تعیین نمره از طریق ارزشیابی دانش‌آموزان گفت: ما در رابطه با بحث آموزش دانش‌آموزان از دهم اسفند ماه آموزش‌های تلویزیونی را شروع کردیم و تا امروز که آخرین روز اجرای این آموزش‌ها در شبکه‌های آموزش و چهار سیما است، قریب به 966 برنامه را تنها در شاخه نظری برای دانش‌آموزان دوره دوم اجرا کردیم.

وی ادامه داد: در کنار این آموزش‌ها همکاران ما در مدارس از طریق ارتباطاتی که با دانش‌آموزان داشتند، آموزش‌های لازم به دانش‌آموزان داده شد و حتی کلاس‌های مدارس تا دهم اسفند ماه برگزار بود و دانش‌آموزان بعد از امتحانات نیم‌سال اول حدود یک ماه در کلاس‌ها حضور داشتند بنابراین از مجموعه نمراتی که دانش‌آموزان در امتحانات نیمسال اول داشتند، هم نمرات تکمیلی مستمر هم نمرات پایانی نوبت اول و بخشی که در کلاس‌ها حضور داشتند، آموزش‌هایی که داده شده، گزارش‌هایی که همکاران در رابطه با دانش‌آموزان تهیه کردند و به آن‌ها پروژه‌ای دادند و با روش‌های مختلف، ارزشیابی کار را ادامه دادند؛ این در حالیست که مرجعیت معلم را به رسمیت شناخته‌ایم و معلمان می‌توانند براساس اطمینانی که از تحقق اهداف دروس کسب شده است، نسبت به ارائه نمره دانش‌آموزان در شرایط فعلی تصمیم‌گیری کنند.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه معلمان چقدر برای این روش‌های تعیین نمره آموزش‌دیده‌اند، اظهار کرد: در بحث آموزش نه تنها برای دبیران بلکه برای مدیران مدرسه و استفاده آنان از فضای مجازی و آموزش‌های الکترونیکی دوره‌های ضمن خدمتی را تعریف کردیم که این دوره‌ها به‌تدریج برگزار می‌شود اما در شرایط فعلی با ویدیو کنفرانس‌هایی که با مدیران کل آموزش و پرورش‌ استان‌ها، معاونین آموزش متوسطه و روسای ادارات متوسطه نظری استان‌ها داشتیم، تاکیدات لازم شده و این افراد نیز نسبت به توجیه دبیران و مدیران مدارس اقدام کردند تا امسال بتوانیم با این شیوه با کمترین آسیب، پیک خطرناک را پشت‌سر بگذاریم.

سلطانیان درباره پروتکل‌های بهداشتی در نظر گرفته شده برای امتحانات حضوری گفت: در تاریخ 24 اردیبهشت ماه دستورالعملی در رابطه با برگزاری امتحانات و آزمون تراکمی دانش‌آموزان در شرایط فاصله‌گذاری اجتماعی که مصوبه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بود به آموزش و پرورش ابلاغ شد و ما این دستورالعمل را برای مدارس ارسال کردیم و آموزش‌های لازم به مدیران مدارس داده شد.

وی ادامه داد: در این دستورالعمل الزامات کلی با توجه به شرایط شیوع بیماری، بحث آماده سازی مدارس، کانون‌های برگزاری آزمون در خصوص بهداشت محیط ، فردی واطلاع‌رسانی به اولیاء، غربالگری و حتی تغذیه دانشآموزان در ایام برگزاری امتحانات به تفکیک گفته شده است. در رابطه با استریل کردن محیط و ایجاد آمادگی فضای آموزشی برای برگزاری امتحانات حدود یک میلیارد تومان در اختیار آموزش و پرورش استان‌های کشور قرار دادیم تا با اطمینان خاطر بتوانند این فضا را برای حضور دانش‌آموزان آماده کنند.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش همچنین درباره ثبت نام دانش‌آموزان نیز گفت: براساس دستورالعمل‌هایی که دادیم و مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش، در دوره اول و دوم متوسطه زمان شروع ثبت نام دانش‌آموزان از نیمه اول تیر ماه است یعنی؛ نهایتا از 15 تیر ماه ثبت نام دانش‌اموزان را آغاز می‌کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه ثبت نامی که در دوره اول و دوم داریم مربوط به پایه‌های ورودی یعنی پایه هفتم و دهم می‌شود، سایر پایه‌های میانی بدون حضور دانش‌آموزان و توسط مدیران مدارس انجام می‌شود. به مدیران مدارس تاکید کردیم که براساس محدوده بندی و نوبت‌دهی ثبت نام به گونه‌ای فرایند ثبت نام را مدیریت کنند که از ازدحام دانش‌آموزان و اولیاء در مدارس جلوگیری شود.

سلطانیان در پایان گفت: با توجه به ابلاغ دستورالعمل بازگشایی مدارس و اختیاراتی که ما به ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها و مدیران مدارس داده‌ایم، خواهشی که از همکاران واولیاء دارم این است که براساس این شیوه‌نامه عمل کنند و برای پایه‌هایی که اعلام کردیم دانش‌آموزان باید به شیوه غیر حضوری در آزمون‌ها و ارزشیابی‌ها شرکت و ‌جدا از حضور دانش‌آموزان در مدارس جلوگیری کنند تا بتوانیم این فرایند را به خوبی مدیریت کنیم و سلامت دانش‌آموزان ما هم تضمین شود. اولیایی که در پایه‌های نهم و دوازدهم دانش‌آموز دارند باید به دستورالعمل‌های بهداشتی توجه کنند و به دانش‌آموزان آموزش‌های لازم را ارائه کنند.



:: برچسب‌ها: دستورالعمل بازگشایی مدارس , مدارس , دانش‌آموزان , پایه نهم , تیزلند ,
:: بازدید از این مطلب : 171
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سهیل

به گزارش  تیزلند، به نقل از خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، مدارس کشور از اسفند سال گذشته به دلیل پیشگیری از شیوع کرونا تعطیل شد و مسلما موجب شد در آموزش، وقفه ایجاد شود اما مسوولان دستگاه تعلیم و تربیت برای حل این مشکل، به سراغ برنامه‌هایی رفتند.

یکی از این برنامه‌ها، آموزش تلویزیونی است؛ این آموزش‌ها از 10 اسفند آغاز شده و تاکنون هم ادامه دارد؛ برنامه‌های درسی فردا یکشنبه 11 خرداد که توسط آموزگاران و دبیران آموزش و پرورش برای مقاطع مختلف تحصیلی به صورت زنده اجرا می‌شود، به شرح زیر است:

شبکه ‌آموزش:

متوسطه دوره اول:

از ساعت ٧:45 تا ٨:٠٠ درس آموزش تربیت بدنی دوره متوسطه

از ساعت ٨:٠5 تا ٨:٢5 درس عربی پایه ٩

از ساعت ٨:٢5 تا ٨:45 درس مطالعات اجتماعی پایه ٨

از ساعت ٨:45 تا ٩:٠5 درس مطالعات اجتماعی پایه ٧

از ساعت ٩:٠5 تا ٩:٢5 درس فرهنگ و هنر پایه ٩

برنامه دوره ابتدایی:

از ساعت١٠:٣٠ تا 11درس ریاضی و زندگی‌ پایه اول

از ساعت 11 تا١١:٣٠ درس علوم تجربی و زندگی پایه دوم

از ساعت ١١:٣٠ تا١٢ درس ریاضی و زندگی پایه سوم

از ساعت ١٢ تا ١٢:٣٠ درس فارسی و زندگی پایه چهارم

از ساعت ١٢:٣٠ تا ١٣ درس فارسی و زندگی پایه پنجم

از ساعت ١٣:١5 تا 13:45درس فارسی و زندگی پایه ششم

شبکه 4 :

رشته‌های ادبیات و علوم انسانی و علوم و معارف اسلامی و فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش:

از ساعت ٧ تا ٧:٢5 استاندارد طراحی عمومی-طراحی طبیعت بی جان با قلم فلزی-پایه١٠- رشته چهره سازی -شاخه کاردانش

از ساعت ٧:٢5 تا ٧:55 توسعه دهنده سیستم‌های مدیریت محتوا-پایه١٢- رشته تولید محتوای آموزشی الکترونیکی- شاخه کاردانش

از ساعت ٧:55 تا ٨:١5 مفاهیم ارتباطات رسانه‌های ورزشی-پایه١٠- رشته تربیت بدنی -شاخه فنی‌وحرفه‌ای

از ساعت ٨:١5 تا ٨:5٠ استاندارد کاربر دایکتور -پایه١٢-رشته تولیدمحتوای الکترونیکی -شاخه کاردانش

از ساعت٨:5٠ تا ٩:٣٠ نصب و راه‌اندازی پخش کننده سرمایشی-گرمایشی- پایه١٢- رشته تاسیسات مکانیکی-شاخه فنی‌وحرفه‌ای

از ساعت 9:٣٠ تا ١٠:٠٠ سیستم سوخت‌رسانی -پایه١٢-رشته مکانیک خودرو- شاخه فنی‌وحرفه‌ای



:: برچسب‌ها: تیزلند , برنامه‌های درسی , آموزش , خبرگزاری فارس ,
:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سهیل

به گزارش تیزلند، به نقل از سازمان ملی پرورش استعداد های درخشان، به اطلاع داوطلبان گرامی می رساند؛ زمان برگزاری آزمون ورودی سازمان ملی پرورش استعداد های درخشان در سال تحصیلی 1400-1399؛ در تاریخ 1399/04/27می باشد.

زمان برگزاری آزمون ورودی پایه هفتم تیزهوشان در 1400 - 99 ، در تاریخ 27 تیر ماه 99 روز جمعه ساعت 9 صبح است .

زمان برگزاری آزمون ورودی پایه دهم تیزهوشان 1400 - 99 ، در تاریخ 27 تیر ماه 99 روز جمعه ساعت 14 (2 بعد از ظهر) است .

در ضمن زمان واریز مبلغ ثبت نام از طریق سامانه ثبت‌نام به نشانی azmoon.medu.ir اعلام می گردد.

 

**دانلود دستور العمل آزمون ورودی مدارس دوره اول و دوم استعدادهای درخشان 1400-1399**



:: برچسب‌ها: تیزلند , سازمان ملی پرورش استعداد های درخشان ,  استعداد های درخشان ,
:: بازدید از این مطلب : 75
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سهیل

به گزارش تیزلند، به نقل از خبرگزاری ایسنا، خسرو ساکی با بیان اینکه آموزش مجازی در دنیا سابقه دارد و برای اولین بار نیست که اجرا می‌شود گفت: از گذشته برخی مدارس وارد امر آموزش مجازی شده بودند و از قدمت آموزش از راه دور نیز سال‌ها می‌گذرد.

وی درباره اینکه آیا نتایج سنجش آموزش مجازی قابلیت استناد و ثبت در سوابق را دارد یا خیر؟ افزود: چون غیرمترقبه وارد جریان کرونا شدیم، چند فعالیت را انجام دادیم. ابتدا به صورت خودجوش همکاران معلم با استفاده از امکانات و شبکه های پیام رسان که در اختیار داشتند آموزش را ادامه دادند و شبکه شاد و مدرسه تلویزیونی نیز آموزش ها را دنبال کردند. با توجه به اعتباری که نظر معلم دارد با اتکا به نظر معلم می توانیم ثبت سوابق را داشته باشیم.

وی درباره هدایت تحصیلی گفت: برخی آیتم‌های هدایت تحصیلی در قالب نظرخواهی است و در حالت عادی هم نظر معلم و خانواده در فرم‌ها ثبت می‌شود و همه فرایندها حضوری نیست.

ساکی در پاسخ به اینکه پس دلایل به مدرسه رفتن بچه‌ها در این شرایط چیست؟ اظهار کرد: با وجود اینکه آموزش مجازی شیوه پذیرفته شده‌ای است اما صاحبنظران تعلیم و تربیت معتقدند در دوره ابتدایی و متوسطه هیچ چیزی جای کلاس فیزیکی و آموزش حضوری را نمی گیرد زیرا علاوه بر انتقال آموزش، رشد تربیتی، اخلاقی، دینی و ... نیز دنبال می شود اما در مقاطع بالاتر و در دانشگاه‌های معتبر دنیا دانشجوی مجازی داریم.

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزش وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه علت و ریشه اصرار به برگزاری آزمون حضوری در این شرایط چیست؟ گفت: ما هم به دغدغه مردم احترام می‌گذاریم. از همه مهمتر سلامت دانش آموزان است و به دنبال این نیستیم که سلامت آنها به خطر بیفتد. همه دانش آموزان را فرزندان خود می‌دانیم و به گونه‌ای حرکت می‌کنیم که سلامت آنها به خطر نیفتد. به نظرات تخصصی احترام می‌گذاریم و ستاد ملی مدیریت کرونا، مهار بیماری را هوشمندانه هدایت می‌کند. ما هم از این قاعده مستثنی نیستیم. 10 پایه تحصیلی آزمون و ارزشیابی غیرحضوری انجام می دهند و تصمیم گیری در اختیار شورای مدرسه است.

ساکی ادامه داد: اما پایه نهم و دوازدهم پایه‌های سرنوشت سازی هستند. در کشور خودمان مطابق تصمیم ستاد کرونا اقدام می کنیم. ستاد پروتکلی را به ما برای تمام واحدهای آموزشی ابلاغ کرده است. مجری، ناظر و دستورالعمل اجرایی برای تامین سلامت دانش‌آموزان مشخص است.

وی با بیان اینکه در این دستورالعمل موبه مو مشخص شده که چه طور خدمت رسانی کنیم گفت: اطلاع رسانی‌های لازم در این باره صورت گرفته است. در آموزش و پرورش چون نمرات پایه نهم ضریب 3 در هدایت تحصیلی دارد، آزمون حضوری می‌گیریم که البته شخصا تصمیم گیرنده نهایی نبودیم و با ستاد ملی کرونا هماهنگ بوده‌ایم.

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزش وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: برای رعایت ضوابط بهداشتی، تقسیم مسئولیت صورت گرفته است. مدیرکل و روسای مناطق و نواحی آموزش و پرورش مسئولیت کلی نظارت را برعهده دارند تا گندزدایی و بهداشت محیط و فاصله گذاری اجتماعی انجام شود.

ساکی تاکید کرد: اگر این پروتکل ها رعایت شود ما هم همانند دیگر اقشار و مشاغل کار خود را انجام می‌دهیم تا نظام آموزش و پرورش و نظام عالی برای سال آینده دچار خلل و مشکل نشود. اگر آزمون پایه دوازدهم را برگزار نکنیم آموزش عالی دچار مشکل می‌شود.

وی با بیان اینکه در پایه نهم امتحان هماهنگ استانی حذف و آزمون در سطح مدرسه است گفت: شورای مدرسه می‌تواند درباره تعداد حضور بچه‌ها برای آزمون بسته به امکاناتی که در اختیار دارد، تصمیم گیری کند. اختیار برگزاری آزمون و طراحی سوالات و تصحیح اوراق نیز برعهده شورای مدرسه است.

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزش وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بچه‌ها ملزم هستند خودشان ماسک و دستکش تهیه کنند گفت: برای 10 درصد پیش بینی کردیم تا اگر دانش آموزی ماسک و دستکش به همراه نداشت بتواند آن را دریافت کند و امتحان بدهد. در پروتکل ها، حمایت و صیانت از معلمان هم کاملا مشخص شده است.

وی به حادثه قتل رومینا دختر 14 ساله تالشی نیز اشاره کوتاه داشت و گفت: بنده سال‌های قبل مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز بودم و ارتباط مستقیم با آسیب‌های اجتماعی داشتم. ستادی در وزرات کشور با دستور رهبری شکل گرفت و آنجا اعتبارات خاصی به چند دستگاه اجرایی دادند که مباحث شناسنامه الکترونیکی و خدمات ریشه‌ای را برای پیشگیری انجام دهند.

وی در برنامه تلویزیونی پرسشگر افزود: آموزش و پرورش در همه زمینه‌ها با محدودیت‌هایی مواجه است اما چون مسائل اجتماعی مورد تاکید رهبری است یک شورای هماهنگی در سطح کشور دارد و ما در البرز جزو استان‌های پایلوت بودیم که اگر این اقدامات مداخله‌ای تداوم یابد و به نتیجه برسد بخشی از مشکلات حل می‌شوند.



:: برچسب‌ها: برنامه تلویزیونی پرسشگر،ایه نهم،وزارت آموزش و پرورش ،دانش آموزان ,
:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سهیل

به گزارش تیزلند، به نقل از خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، تعطیلی مدارس از اسفند سال گذشته به دلیل پیشگیری از شیوع کرونا، مسوولان آموزش و پرورش را بر آن داشت تا به فکر برنامه‌ای جایگزین آموزش حضوری باشند.

از همان زمان، رایزنی‌ها با سازمان صدا و سیما انجام شد و، آغاز شد و تاکنون هم ادامه دارد.

این آموزش‌ها به صورت زنده توسط آموزگاران و دبیران آموزش و پرورش برای مقاطع مختلف تحصیلی انجام می‌شود؛ برنامه‌ای که فردا پنج‌شنبه ٨ خرداد از طریق شبکه 4 و شبکه آموزش(7) پخش می‌شود به شرح زیر است:

شبکه ‌آموزش:

متوسطه دوره اول:

از ساعت ٨:٠5 تا ٨:٢5 درس کار و فناوری پایه ٩

از ساعت ٨:٢5 تا ٨:45 درس علوم تجربی پایه ٨

از ساعت ٨:45 تا ٩:٠5 درس تفکر و سبک زندگی پایه ٧

از ساعت ٩:٠5 تا ٩:٢5 درس زبان انگلیسی پایه ٨

برنامه دوره ابتدایی:

از ساعت١٠:٣٠ تا 11 درس فارسی و نگارش‌ پایه اول

از ساعت 11 تا١١:٣٠ درس علوم تجربی و تفکر پایه دوم

از ساعت ١١:٣٠ تا١٢ درس فارسی و نگارش پایه سوم

از ساعت ١٢ تا ١٢:٣٠ درس مطالعات و ‌مهارت‌های اجتماعی پایه چهارم

از ساعت ١٢:٣٠ تا ١٣ درس علوم تجربی و تفکر پایه پنجم

از ساعت ١٣:١5 تا 13:45درس فارسی و نگارش پایه ششم

متوسطه دوم:

از ساعت ١4:٣٠ تا ١5 درس شیمی ١ پایه ١٠ رشته‌های ریاضی فیزیک و علوم تجربی

از ساعت ١5 تا ١5:٣٠ درس هندسه ٣ پایه١٢ رشته ریاضی فیزیک

از ساعت ١5:٣٠ تا ١6درس شیمی٣ پایه ١٢ رشته‌های ریاضی فیزیک و علوم تجربی

از ساعت ١6 تا١6:٣٠ درس فیزیک ٣ پایه ١٢ رشته علوم تجربی

از ساعت ١6:٣٠ تا ١٧ درس زبان انگلیسی٣ پایه ١٢ تمام رشته‌ها

از ساعت ١٧ تا١٧:٣٠ درس فیزیک ٣ پایه ١٢ رشته ریاضی فیزیک

شبکه 4 :

رشته‌های ادبیات و علوم انسانی و علوم و معارف اسلامی و فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش:

از ساعت ٧ تا ٧:٢5 درس نقشه برداری -پایه١٢-مبحث نرم افزار civil3D -رشته ساختمان - شاخه فنی‌وحرفه‌ای

از ساعت ٧:٢5 تا ٧:45 درس طراحی و دوخت -پایه١٠و١١و١٢- مبحث یقه حلزونی شاخه‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش

از ساعت ٧:45 تا ٨:١٠ درس ورق طلا روی چوب ،پایه١١و١٢رشته صنایع چوب و مبلمان - شاخه فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش

از ساعت ٨:١٠ تا ٨:4٠ درس تفکر و سواد رسانه‌ای -پایه١١ -مشترک تمام زمینه‌ها

از ساعت٨:4٠ تا ٩:٠5 درس پیاده سازی سیستم های اطلاعاتی و طراحی وب -پایه١١-رشته شبکه و نرم افزار رایانه - شاخه فنی‌وحرفه‌ای

از ساعت 9:05 تا 9:30 دانش فنی تخصصی -پایه١٢- رشته تربیت بدنی-شاخه فنی‌وحرفه‌ای

از ساعت ٣٠: ٩ تا ١٠:٠٠ درس تاریخ اسلام ٣ - پایه١٢- رشته علوم و معارف اسلامی

از ساعت ٠٠: ١٠ تا ١٠:٣٠ درس عربی زبان قرآن ٣ -پایه١٢ - رشته ادبیات و علوم انسانی

از ساعت ١٠:٣٠ تا ١١ درس تاریخ اسلام ٣- پایه١٢- رشته علوم و معارف اسلامی



:: برچسب‌ها: آموزش و پرورش خبرگزاری فارس , تیزلند , آموزگاران و دبیران , شبکه آموزش(7) , برنامه تلویزیونی آموزش دروس ,
:: بازدید از این مطلب : 68
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سهیل

به گزارش تیزلند، به نقل از خبرگزاری ایسنا، دانش آموزان پایه آمادگی تکمیلی (پیش دبستانی استثنایی)، پایه دوم تا ششم دوره ابتدایی (عادی و استثنایی)، پایه هشتم و نهم دوره اول متوسطه و پیش‌حرفه‌ای استثنایی، دانش‌آموزان پایه یازدهم و دوازدهم دوره دوم متوسطه (نظری، فنی و حرفه ای و کاردانش) و فراگیران پایه یازدهم و دوازدهم دوره دوم متوسطه حرفه‌ای استثنایی باید از 24 فروردین تا 23 خرداد ماه سال جاری اقدام به ثبت نام و سفارش کتاب‌های درسی کنند.

ثبت‌نام کتاب‌های درسی دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی، هفتم و دهم متوسطه نیز از هشتم تیرماه شروع می‌شود و از اول تیرماه امکان اصلاح و ویرایش ثبت سفارش کتاب‌های درسی برای دانش‌آموزان فراهم خواهد شد.

ثبت نام از طریق ورود به سامانه www.irtextbook.ir یا www.irtextbook.com انجام می‌شود.

طبق اعلام سازمان پژوهش، با توجه به شرایط پیش آمده و وضعیت فعلی واحدهای آموزشی سعی شده از شیوه‌های منعطف برای ثبت سفارش کتاب‌های درسی استفاده شود. در این راستا دانش‌آموزان می‌توانند از طریق یکی از دو شیوه فردی یا گروهی نسبت به سفارش کتاب‌های درسی اقدام کنند.

در شیوه فردی والدین دانش آموزان می‌توانند با مراجعه به سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی بخش سفارش دوره‌ای دانش آموزان و پرداخت الکترونیکی هزینه بسته آموزشی مورد نیاز خود را سفارش دهند.

در شیوه گروهی مدیران مدارس از طریق سامانه سناد به بخش سفارش گروهی کتاب‌های درسی سامانه مذکور مراجعه کرده و به صورت جمعی نسبت به سفارش کتاب‌های درسی اقدام می‌کنند. در شیوه نامه ثبت سفارس کتاب‌های درسی آمده است که مدارس موظف هستند هرچه سریعتر با ورود به سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی، نسبت به ثبت سفارش گروهی کتاب‌های درسی دانش‌آموزان اقدام و از ارجاع دانش‌آموز یا اولیای او به کافی نت‌ها پرهیز کنند.

دانش‌آموز یا اولیای دانش‌آموز صرفاً موظف به پرداخت هزینه کتاب درسی برابر با قیمت پشت جلد (ثبت شده در سامانه) است و دریافت هرگونه وجه اضافی ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد. قیمت کتاب‌های درسی در دوره ابتدایی برای پایه اول 24 هزار تومان و برای پایه ششم ابتدایی 34 هزار و 500 تومان است.

قیمت کتب در دوره متوسطه اول نیز از 49 هزار و 500 تومان تا 59 هزار و 500 تومان متغیر است. در دوره متوسطه دوم به دلیل تکثر رشته‌ها قیمت کتاب‌های درسی متفاوت است اما به عنوان مثال عمدتا در شاخه نظری قیمت‌ها از 52 هزار تا 71 هزار تومان تعیین شده است.



:: برچسب‌ها: قیمت کتاب‌های درسی , مدارس , تیزلند , پایه هشتم و نهم , دانش‌آموزان ,
:: بازدید از این مطلب : 64
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سهیل

به گزارش تیزلند، به نقل از خبرگزاری ایسنا، رضوان حکیم زاده با اشاره به آغاز ثبت نام مدارس از ابتدای خرداد، اظهار کرد: شیوه‌نامه ثبت‌نام را 22 اردیبهشت ماه به استان‌ها ابلاغ و سعی کردیم چالش‌هایی که سال گذشته وجود داشت را تا حد امکان پوشش دهیم. شیوه نامه امسال به طور خاص با توجه به شرایط کرونایی تنظیم شده است.

وی افزود: پیش بینی می‌کنیم ثبت نام دانش آموزان ابتدایی تا 31 مرداد به پایان برسد و اطلاعات دانش آموزان وارد سامانه «سناد» شود. با توجه به آیین‌نامه اجرایی مدارس، برگزاری آزمون ورودی، مصاحبه و تعیین شرط معدل برای ثبت‌نام دانش آموزان و دریافت هرگونه وجه به جز وجوه مربوط به بیمه حوادث و کتاب‌های درسی در زمان ثبت نام مجاز نیست.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه به روال سال‌ گذشته برگزاری هرگونه مصاحبه یا آزمون ورودی برای دوره پیش دبستانی و اول ابتدایی در تمام مدارس اعم از دولتی و غیردولتی ممنوع است، گفت: دانش‌آموزان بدو ورود به دبستان ملزم به انجام سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی هستند.

وی همچنین با اشاره به اجرای آزمایشی طرح «خوانا» از مهر ماه امسال، گفت: تدوین بسته‌های یادگیری طرح خوانا در حال انجام است. تقویت مهارت‌های خواندن، درک مطلب، بیان نظرات و احساسات، مهارت‌های نوشتن، ابراز وجود و آداب زندگی در این طرح دنبال می‌شود. روی مهارت خواندن، نوشتن و حساب کردن در کلاس اول حساسیت و تاکید داریم و دغدغه خانواده‌ها هم همین است.

حکیم‌زاده افزود: تلاش ما در همین راستا است و در ارزیابی پایانی کلاس اولی‌ها این قید را در دستورالعمل ابلاغی گذاشتیم که علاوه بر معلم، مدیر هم باید تایید کند که بچه ها مهارت خواندن و نوشتن پایه را فرا گرفته‌اند. این کار هم باید به صورت شفاهی و هم کتبی انجام شود.



:: برچسب‌ها: تیزلند, خبرگزاری ایسنا, سامانه «سناد», وزارت آموزش و پرورش , سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی , معلم، مدیر , آزمون ,
:: بازدید از این مطلب : 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سهیل

به گزارش تیزلند، به خبرگزاری ایسنا، وزارت آموزش و پرورش برای هرکدام از مقاطع و شاخه‌های تحصیلی شیوه‌هایی برای برگزاری امتحانات از حضوری تا غیرحضوری مشخص و اعلام کرده است و همواره تاکید می‌کند اگر امتحانات حضوری هستند باید تمام پروتکل‌های بهداشتی رعایت شوند.

ارزشیابی آخرِسالی ابتدایی‌ها چگونه است؟

ارزشیابی دوره ابتدایی همانند سال‌های گذشته توصیفی است؛ همچنین وزارت آموزش و پرورش اعلام کرده است که امسال امتحان هماهنگ پایه ششم برگزار نمی‌شود.

در دستورالعمل «بازگشایی مدارس و نحوه برگزاری امتحانات» که 24 اردیبهشت از سوی آموزش و پرورش ابلاغ شد شرایط اختصاصی ارزیابی دوره ابتدایی به این شرح است:

الف - در خصوص دانش آموزان کلاس اول باید با ارزیابی دقیق اطمینان حاصل شود دانش‌آموز کلیه حروف الفبا را به‌خوبی فراگرفته است و مهارت‌های خواندن و نوشتن در سطح پایه اول را به‌خوبی کسب کرده است، ارزشیابی شفاهی و کتبی این موضوع توسط معلم مربوط انجام می‌شود و نظارت و تایید آن با مدیر مدرسه خواهد بود.

ب- چنانچه به هر دلیل دانش‌آموز پایه اول در یادگیری حروف و مهارت‌های مورد نظر خواندن و نوشتن شایستگی لازم را کسب نکرده باشد، باید برنامه مشخصی برای تحقق این امر توسط معلم ارائه شود.

ج- مدیر مدرسه موظف است برای آن دسته از دانش‌آموزانی که به دلیل عدم دسترسی به فناوری و یا برنامه‌های تلویزیونی و یا به هر دلیل دیگر در یادگیری محتوای درسی باقیمانده از زمان تعطیلی مدارس ضعف دارند، برنامه مشخص جبرانی با محوریت معلم کلاس تعیین کند.

د- در خصوص نحوه ارزشیابی پایانی و یادگیری دانش آموزان به صورت حضوری با غیرحضوری (به‌جز پایه اول) شورای مدرسه تصمیم‌گیری خواهد کرد.

تاکید بر ارزیابی کتبی از کلاس اولی‌ها در صورت امکان

 رضوان حکیم‌زاده - معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش توضیحات تکمیلی پیرامون برگزاری امتحانات و ارزشیابی‌ اول تا ششمی‌ها ارائه کرد و با تاکید بر اینکه درباره کلاس اولی‌ها حساسیت بیشتری داریم، گفت: آزمون‌ها در مقطع ابتدایی لزوما حضوری نیست. تاکید ما این است که دانش آموزان در قالب دو یا سه نفر با حفظ پروتکل‌های بهداشتی بتوانند در مدارس جهت ارزیابی حضور پیدا کنند. اما اگر معلم بتواند به روش دیگری به این اطمینان برسد که دانش آموز هم از جهت نوشتاری و هم از جهت خواندن، مهارت‌های لازم را کسب کرده، اجباری برای حضور نداریم.

وی ادامه داد: دستورالعملی به مدارس ارسال کردیم و یک بند خاص در نظر گرفتیم تا علاوه بر ارزیابی که معلم انجام می‌دهد و این ارزیابی باید به صورت کتبی باشد تا دانش‌آموز بتواند حروف را بنویسد و بشناسند، مدیر مدرسه هم باید آن را تایید کند.

بر اساس این دستورالعمل معلم باید فرمی را برای تمام دانش‌آموزانش تکمیل کند و به صورت خاص برای دانش‌آموزان کلاس اول دبستان علاوه بر معلم، مدیر مدرسه هم باید نظارت کند تا این اطمینان حاصل شود، دانش‌آموز مهارت‌های اولیه را فرا گرفته است. باید در این فرم قید شود که معلم برای هر دانش آموز از چه روش‌هایی برای آموزش استفاده کرده است.

حکیم‌زاده درباره ارزشیابی از سایر پایه‌ها به ویژه کلاس ششمی‌ها گفت: تشخیص این موضوع با معلم است، معلم بر اساس ارزیابی از یادگیری دانش آموزان، گزارشی به مدیر مدرسه ارائه می‌دهد و شورای مدرسه درباره زمان امتحانات تصمیم‌گیری می‌کند آنچه برای ما مهم است این است که دانش‌آموزان همه محتوا را دریافت کنند و مطالب درسی را آموخته باشند.

وی درباره زمان اعلام نتایج ارزشیابی‌ها در دوره ابتدایی نیز گفت: در دوره ابتدایی ارزشیابی کیفی توصیفی و با محوریت معلم است؛ وی هر زمانی که تشخیص دهد دانش آموزان یادگیری ‌شان به اتمام رسیده، می‌تواند نتایج ارزشیابی را در کارنامه آنها ثبت کند.

امتحانات دبیرستانی‌ها چگونه برگزار می‌شود؟

نحوه ارزشیابی در پایه‌های هفتم، هشتم، دهم و یازدهم

طبق اعلام رئیس سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش، ارزشیابی پایانی خرداد ماه 99 دانش آموزان پایه‌های هفتم، هشتم، دهم و یازدهم طبق تصمیم شورای مدرسه ترجیحا بعد از تاریخ ششم خرداد ماه به عنوان تکمیل فرآیند آموزش به صورت غیر حضوری انجام می‌شود.

ارزشیابی این دانش آموزان بر اساس مستندات و شواهد جمع آوری شده از مشارکت دانش آموز در فعالیت‌های آموزشی تربیتی داخل و خارج از کلاس درس و مدرسه، ارزشیابی حین آموزش‌های مجازی، ابتکارات و خلاقیت‌ها در موقعیت‌های یادگیری، پژوهش‌های دانش آموزی مرتبط با دروس، خلاصه نویسی، نتایج ارزشیابی‌های مستمر و تراکمی نوبت اول و مستمر نوبت دوم و سایر شیوه‌های ارزشیابی صورت می‌گیرد و نمره دانش آموز تعیین و به مدیر مدرسه ارائه می‌شود، این نمره در ستون ارزشیابی تکوینی و پایانی نوبت دوم (خرداد) ثبت و اعلام نتیجه می‌شود.

نحوه برگزاری امتحانات پایه نهم و زمان آغاز آن

با توجه به تاثیر نمرات دروس پایه نهم در فرایند هدایت تحصیلی دانش آموزان، تمامی امتحانات پایانی خرداد ماه 99 پایه نهم نیز به صورت حضوری برگزار می‌شود. امسال امتحانات پایه نهم به صورت هماهنگ استانی برگزار نمی‌شود.

همچنین تمامی مراحل طراحی سوالات، برگزاری امتحانات و تصحیح اوراق در مدرسه انجام خواهد گرفت. برنامه امتحانات پایانی پایه نهم بر اساس نظر شورای مدرسه به گونه‌ای تنظیم می‌شود که ترجیحا از ششم خرداد 99 شروع و تا 31 خرداد به اتمام برسد و نمرات حداکثر تا پایان هفته اول تیرماه 99 در سامانه ثبت شود.

طبق اعلام مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش آزمون نمونه دولتی پایه نهم به دهم نیز به صورت استانی برگزار و تاریخ آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

نحوه برگزاری امتحانات کلاس دوازدهمی‌ها

- تمامی امتحانات پایانی خرداد ماه 99 پایه دوازدهم نظری اعم از نهایی و غیرنهایی(داخلی) به صورت حضوری برگزار می‌شود.

- امتحانات نهایی پایه دوازدهم نظری طبق برنامه اعلام شده و امتحانات داخلی پایه دوازدهم نظری نیز با تصویب شورای مدرسه تحت عنوان تکمیل فرآیند آموزش، به صورت حضوری برگزار می‌شود.

طبق اعلام کمرئی، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش امتحانات نهایی پایه دوازدهم از 17 خرداد به صورت حضوری برگزار می‌شود و تا 16 تیر ادامه دارد و دانش‌آموزان تا 10 خرداد می‌توانند رفع اشکال انجام دهند.

ارزشیابی داوطلبان آزاد، ایثارگران و بزرگسالان از راه دور

ارزشیابی دانش آموزان داوطلب آزاد، ایثارگران، بزرگسالان و از راه دور به غیر از پایه دوازدهم، سوم متوسطه و پیش دانشگاهی برابر آیین‌نامه‌های مربوط به صورت حضوری تا پایان خرداد برگزار می‌شود. امتحانات نهایی پایه‌های دوازدهم، سوم متوسطه و پیش دانشگاهی مطابق آیین‌نامه‌های مربوط همزمان با دانش آموزان روزانه از تاریخ 17 خرداد شروع می‌شود.

تکمیل فرایند آموزش و ارزشیابی در شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش

تکمیل فرآیند آموزش و ارزشیابی دروس شایستگی‌های فنی، شاخه فنی و حرفه‌ای و استانداردهای مهارتی کاردانش (داخل و خارج هنرستان) از تاریخ 27 اردیبهشت تا 15 مرداد ماه با اولویت پایه دوازدهم با تصویب شورای مدرسه و هماهنگی اداره به صورت تراکمی و با برنامه ریزی و سازمان دهی هنرآموزان به صورت حضوری انجام می‌شود.

همچنین ارزشیابی پایانی خرداد ماه 99 دروس عمومی، شایستگی‌های غیرفنی و پایه فنی هنرستان‌ها به صورت غیر حضوری انجام می‌شود. این ارزشیابی بر اساس شناخت معلمان از میزان فعالیت‌های حضوری و غیر حضوری دانش آموزان و استفاده از سایر شیوه‌های ارزشیابی پیش گفته، انجام خواهد شد. بدیهی است در دروس پایه فنی و شایستگی‌های غیر فنی حصول اطمینان از آموزش حضوری و غیر حضوری و پودمان‌های باقیمانده با معلمان مربوطه خواهد بود.

در دستورالعمل «بازگشایی مدارس و نحوه برگزاری امتحانات» که 24 اردیبهشت ابلاغ شد آمده است که نمرات دروس شایستگی‌های فنی و استانداردهای آموزش مهارت به صورت «جاری»، در خردادماه لحاظ و پس از اتمام ارزشیابی در کارنامه خردادماه هنرجویان ثبت می‌شود.

در صورت عدم امکان ارائه دروس کارآموزی- کارورزی هنرجویان پایه یازدهم در تابستان سال جاری، این دروس در تابستان سال آینده (1400) ارائه خواهد شد.

اصول و پروتکل‌های بهداشتی در زمان برگزاری امتحانات

پروتکل‌های بهداشتی که دانش‌آموزان باید برای حفظ سلامت خود و سایر همکلاسی‌ها در هنگام تردد به حوزه‌ها رعایت کنند و اولیا گرامی نیز به آنها نظارت بیشتری داشته باشند از این قرار است:

1- از حضور زود هنگام در محل حوزه امتحانی و توقف در حوزه بعد از پایان امتحان خودداری شود.

2- در تمام مدت از ماسک و حتی‌المقدور از دستکش استفاده شود و بهتر است ماسک و دستکش ذخیره همراه داشته باشند.

3- از تجمع، دست دادن و صحبت مستقیم با همکلاسی‌ها در محیط حوزه و هنگام تردد در مسیرها خودداری شود.

4- ملزومات و مایحتاج خود نظیر نوشت افزار ذخیره (خودکارو...)، آب آشامیدنی، مواد خوراکی و... را به صورت شخصی تهیه کرده و با خود به جلسه امتحان ببرند و به هیچ عنوان از وسایل اشتراکی استفاده نشود.

5- از دست زدن و نشستن بر روی صندلی امتحانی دیگران خودداری شود، به عبارتی تنها و مستقیماً بر روی صندلی که شماره داوطلبی دانش آموز روی آن نصب شده است، مستقر شوند.



:: برچسب‌ها: پایه ششم , وزارت آموزش و پرورش , مدارس , دانش آموز , خبرگزاری ایسنا , برنامه , مدیر , ,
:: بازدید از این مطلب : 140
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سهیل

از آنجا که جهان با سرعتی وصف ناشدنی به سوی پیشرفت و تکنولوژی گام برمی‌دارد و در حرکتی چند سویه هم به سوی پیچیدگی و هم به سوی گستردگی علم پیش می‌رود لزوم وجود پژوهش و پژوهشگر بیش از پیش احساس می شود.

دبیرستان سلام سلیمه اعتقاد دارد اجرای برنامه‌های پژوهشی در مدارس می تواند دانش‌آموزان را به نگاهی دوباره و تفکری دیگر دعوت و روحیه کندوکاو را در آنان نهادینه  کند.

 با نهادینه کردن پژوهش در برنامه آموزشی دانش‌آموزان از همان سال‌های اولیه تحصیل، زمینه برای رشد و شکوفایی و بروز خلاقیت و نوآوری فراهم می شود.

در این راستا دبیرستان سلام سلیمه امکانات و برنامه‌ریزی منظمی را برای عزیزان خود فراهم نموده تا مدرسه محلی باشد برای آموزش جذاب و لذت بخش روش‌های تحقیق.

این امکانات و برنامه‌ریزی شامل:

فراهم نمودن محیط کارگاهی مجهز و مناسب

برگزاری هفتگی دو ساعت زنگ پژوهش برای هر کلاس در دو بخش تئوری و عملی

استعداد سنجی دانش‌آموزان و گروه‌بندی بر اساس هوش‌های هشت‌گانه

برگزاری کلاس‌های آموزش روش تحقیق و ارائه جهت شرکت در مسابقات ارائه سمینار درون مدرسه‌ای و مسابقات مجموعه مدارس سلام

شرکت در مسابقات پژوهشی اداره آموزش و پرورش و سلام کاپ

تقویت مهارت‌های فن بیان و اعتماد به نفس دانش‌آموزان جهت شرکت در مسابقات تئوری و عملی

لازم به ذکر است که دانش‌آموزان برای شرکت در کلاس‌های کارگاهی نظیر رباتیک ، هوافضا، نانوفناوری ، ماشین شیمیایی، برنامه‌نویسی ، سازه‌های ماکارونی و الکترونیک زیر نظر مربی متخصص در هر رشته گروهبندی میشوند .

مختصری از دستاوردهای پژوهشی دانش‌آموزان سلام سلیمه:

 _ کسب رتبه دوم در رشته روانشناسی در مسابقات سلام کاپ

 _ کسب عنوان برترین در رشته فیزیک در مسابقات سلام کاپ

 _ کسب مقام اول در رشته فیزیک در مسابقات سلام کاپ

 _ کسب عنوان برتر در رشته روانشناسی در مسابقات سلام کاپ

 _ کسب مقام اول و دوم در رشته روانشناسی در مسابقات سلام کاپ

 _ کسب رشته دوم در رشته پزشکی در مسابقات سلام کاپ

 _ کسب رتبه سوم انشانویسی در جشنواره خوارزمی

 

 

             برای ورود به صفحه دبیرستان دخترانه سلام سلیمه اینجا کلیک کنید.   

 

راه‌های ارتباطی با دبیرستان دخترانه سلام سلیمه:

آدرس : مجیدیه شمالی ، میدان بهشتی ، ابتدای خیابان ولی‌زاده ، پلاک 39

تماس با ما : 2٢٣٠٠٩٨٥  - 22٣٠٠٩٨٦

وب سایت  : http://salimeh.salamsch.com/

تلگرام  : https://t.me/salamsalime

اینستاگرام   : https://www.instagram.com/salimehsch

 



:: برچسب‌ها: سلام سلیمه , مدرسه , دانش‌آموز , آموزش و پرورش , کلاس‌های آموزشی , مدارس , برنامه‌ریزی , برنامه‌ریزی , ,
:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سهیل

ما در دبیرستان سلام سلیمه معتقدیم نوجوانانی که به طور مرتب ورزش می‌کنند، به طور متوسط تحصیلات موفق‌تری نسبت به هم‌سن و سالان خود دارند که اصلاً ورزش نمی‌کنند.

در عین حال ورزش و تمرین بدنی، اکسیژن زیادی را به مغز می‌رساند و به همین دلیل موجب افزایش حافظه و عدم خستگی فکری می‌شود و یادگیری را تقویت می‌‌کند .

بر این اساس در کنار فعالیت‌های آموزشی ، برنامه‌های منظم ورزشی برای دانش‌آموزان سلام سلیمه در نظر گرفته شده که به طور جدی پیگیری می‌شود و همین امر سبب افتخارآفرینی عزیزانمان در مسابقات ورزشی ، در رشته‌های مختلف شده است .

برگزاری کلاس‌های ورزشی ، دو ساعت در هفته در سالن مجهز ؛ و تقسیم‌بندی دانش‌آموزان با توجه به مهارت‌ها و استعدادهای فردی در گروه‌های ورزشی مختلف زیرنظر مربی‌های متخصص هر رشته و همچنین تمرین‌های آمادگی جسمانی گروهی از جمله کارهایی است که برای دستیابی به کسب این دستاوردهای ورزشی بسیار موثر بوده است .

جهت اطلاع و استحضار چکیده‌ای از دستاوردهای ورزشی دانش‌آموزان دبیرستان سلام سلیمه در ذیل آورده می شود :

_ کسب رتبه اول در رشته بدمینتون در مسابقات ورزشی مدارس سلام

_ کسب رتبه دوم در رشته والیبال در مسابقات ورزشی مدارس سلام

_ کسب رتبه سوم در رشته بسکتبال در مسابقات ورزشی مدارس سلام

_ کسب رتبه سوم در رشته دارت در مسابقات ورزشی مدارس سلام

_ کسب رتبه اول در رشته شطرنج در مسابقات ورزشی منطقه

_ کسب رتبه دوم در رشته بدمینتون در مسابقات ورزشی منطقه

 

برای ورود به صفحه دبیرستان دخترانه سلام سلیمه اینجا کلیک کنید.

 

راه‌های ارتباط با دبیرستان دخترانه سلام سلیمه:

آدرس : مجیدیه شمالی ، میدان بهشتی ، ابتدای خیابان ولی‌زاده ، پلاک 39

تماس با ما : 2٢٣٠٠٩٨٥ - 22٣٠٠٩٨٦

وب سایت : http://salimeh.salamsch.com/

تلگرام : https://t.me/salamsalime

اینستاگرام : https://www.instagram.com/salimehsch

 



:: برچسب‌ها: آموزشی , دانش آموزان , دبیرستان سلام سلیمه , آموزشی , ,
:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سهیل

به گزارش تیزلند، به نقل از خبرگزاری ایسنا، در مقررات عمومی دستورالعمل ثبت نام مدارس در سال تحصیلی جدید که 22 اردیبهشت ماه ابلاغ شد آمده است که اجرای محدوده‌بندی جغرافیایی برای ثبت نام دانش آموزان به استناد ماده 31 آیین نامه اجرایی مدارس صورت پذیرد.

به استناد ماده 30 آیین نامه اجرایی مدارس، برگزاری آزمون ورودی، مصاحبه و تعیین شرط معدل برای ثبت نام دانش آموزان و دریافت هرگونه وجه (به جز وجوه مربوط به بیمه حوادث و کتاب‌های درسی) در زمان ثبت نام مجاز نیست و نباید دانش آموزی به دلایل مذکور از ثبت نام محروم شود.

به منظور رعایت اصول تربیتی و باتوجه به اهمیت حفظ اعتماد به نفس کودکان در آغاز ورود به مدرسه، برگزاری هرگونه مصاحبه یا آزمون برای نوآموزان پیش دبستانی و کلاس اولی در کلیه مدارس اعم از دولتی و غیردولتی در زمان پذیرش و ثبت نام ممنوع است.

تمامی نوآموزان بدو ورود به پایه اول دبستان ملزم به شرکت در برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی هستند و شرکت نوآموزان پیش دبستانی در برنامه سنجش مطابق دستورالعمل سازمان آموزش و پرورش استثنایی و معاونت آموزش ابتدایی وزارت متبوع انجام می‌شود.

به استناد ماده 7 اساسنامه مدارس عشایری مصوبه شماره 176882 مورخ یکم آذر94 ، سنجش بدو ورود دانش آموزان عشایری الزامی و رایگان است و باتوجه به کوچ رو بودن عشایر بازه زمانی سنجش بدو ورود آنان تا پایان مهرماه خواهد بود.

به گزارش ایسنا، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا برای ثبت نام دانش آموزان ابتدایی و پیش دبستانی و خانواده‌هایی که محل سکونت خود را تغییر می‌دهند باید مراجعه حضوری صورت بگیرد؟ گفت: پیش بینی شده تا جای ممکن مدارس به صورت سیستمی ثبت نام را انجام دهند. اما در ورودی دوره‌ها و یا مواردی چون تغییر محل سکونت که مراجعه حضوری لازم است، مدرسه باید برای جلوگیری از ازدحام و رعایت فاصله گذاری اجتماعی، تدابیری درنظر بگیرد تا مراجعه طبق حروف الفبا و یا سیستم نوبت دهی اینترنتی باشد.

حکیم‌زاده ادامه داد: در دستورالعمل ثبت نام اشاره شده است که مدارس باید از تمام ظرفیت‌ها استفاده کنند تا خانواده‌ها بدون نگرانی و با آرامش و با رعایت نکات بهداشتی ثبت نام کنند.



:: برچسب‌ها: آزمون , پیش دبستانی و کلاس اولی , مدارس , دانش آموزان , ,
:: بازدید از این مطلب : 54
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سهیل

به گزارش تیزلند، به نقل از خبرگزاری مهر، آموزش و پرورش اعلام کرده است که با هماهنگی‌های صورت گرفته با ستاد ملی مبارزه با کرونا امتحانات نهایی دانش آموزان پایه دوازدهم از 17 خردادماه آغاز می‌شود و امتحانات پایه نهم نیز به صورت مدرسه‌ای اما حضوری برگزار خواهد شد. این در حالی است که آزمون‌های سراسری که پیش از این قرار بود در خردادماه برگزار شد (آزمون دکترای سراسری و کارشناسی ارشد) از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا لغو شد و دلیل آن اولویت قرار داشتن سلامت داوطلبان مطرح شد، به اواخر تیر به بعد موکول شد و آزمون سراسری کارشناسی نیز به آخر مرداد موکول شد. با این‌همه در خردادماه خیلی کثیری از دانش آموزان باید برای امتحانات به حوزه‌های امتحانی بروند و 10 امتحان را پشت سر بگذارند و این در حالی است که آموزش و پرورش برگزاری آزمون حضوری و یا غیرحضوری در سایر پایه‌های متوسطه را به شورای مدارس واگذار کرده است و در مقطع ابتدایی نیز معاون آموزش ابتدایی اعلام کرده است گرچه معلمان می‌توانند به صورت غیرحضوری از میزان یادگیری مهارت‌های خواندن و نوشتن و… دانش آموزان ابتدایی خصوصاً سال اول اطمینان حاصل کنند اما تاکید آنها بر این است هر دانش آموز به صورت حضوری برای یک ارزشیابی دقیق در مدرسه حاضر باشد.

در این میان هم خانواده‌ها نگران سلامت دانش آموزان هستند و هم دانش آموزان نگران این بخش و همچنین استرس امتحان دادن با ماسک و دستکش و… اما آموزش و پرورش معتقد است باید پرونده سال تحصیلی جاری بسته شود و برخی امتحانات نیاز است که به صورت حضوری برگزار شود گریزی از آن نیست.

پیش از این مهرزاد حمیدی معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش در گفتگو با مهر در پاسخ به این پرسش که پروتکل‌ها برای برگزاری آزمون‌ها و خصوصاً امتحانات نهایی چیست، اظهار کرد: با حضور مسئولان مرکز سنجش آموزش و پرورش در وزارت بهداشت جلسه‌ای داشتیم و شرایط را کامل تشریح کردیم. قرار است فاصله امتحانات اضافه شود و سال گذشته همه امتحانات در یک روز بود و امسال این فاصله رعایت می‌شود و همچنین هر صندلی داوطلب از هر طرف دو متر با دیگری فاصله خواهد داشت. حوزه‌های امتحانی نیز افزایش پیدا کرده است.

وی در پاسخ به این پرسش که الان سوال برخی از دانش آموزان این است که کنکورهای خرداد به تعویق افتاد آیا نمی‌شود امتحانات نهایی نیز به تعویق بی افتد، گفت: آنچه ما تا کنون پیش بینی کرده‌ایم با رعایت کامل پروتکل هاست و وزیر آموزش و پرورش هم اعلام کردند امتحانات در خرداد برگزار می‌شود و مسئول برگزاری امتحانات نیز مرکز سنجش است اما ما به عنوان مجموعه‌ای که باید پروتکل‌ها را ابلاغ و بر آنها نظارت کنیم در آمادگی کامل هستیم.

خسرو ساکی رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزش ی آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار در خصوص اینکه چرا برای حضور داوطلبان کنکورهای ارشد و دکترا در خردادماه ستاد ملی مبارزه با کرونا مخالفت کرد اما برای امتحانات نهایی با وجود نزدیک به 700 هزار نفر این مخالفت وجود ندارد آیا آموزش و پرورش برای برگزاری امتحانات در خردادماه اصرار دارد، بیان کرد: قرار است امتحانات نهایی در خردادماه برگزار شود اما این به معنای آن نیست که ما اصرار داریم. مطمئن باشید که اگر با ستاد ملی مبارزه با کرونا در کشور هماهنگی نمی‌شد و آنها زمان امتحانات را تغییر می‌دادند، قطعاً به آن نگاه و تصمیمات احترام می‌گذاشتیم.

وی ادامه داد: اینکه ما بنا داریم 17 خرداد امتحانات نهایی را برگزار کنیم به این دلیل است که از نگاه مسئولان متخصص هیچ چیز سلامتی بچه‌ها را به خطر نمی‌اندازد وگرنه سلامتی دانش آموزان برای ما یک اصل است.

ساکی با اشاره به اینکه هر زمان احساس شود لطمه‌ای به سلامت دانش آموزان می‌خورد می‌شود فکر دیگری کرد، بیان کرد: ما به خانواده‌ها این اطمینان را می‌دهیم که سلامتی بچه‌های آنها اصل و اساس تصمیمات ماست.

رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص اینکه برخی از داوطلبان کنکور می‌گویند اینکه داوطلبان پایه دوازدهم فعلی قرار است از میزان کمتری از کتاب‌های پایه دوازدهم کنکور بدهند ولی آنها که سال‌های قبل دیپلم گرفته‌اند، از محتوای بیشتری کنکور می‌دهند، اجحاف در حق آنهاست اما از سوی دیگر دانش آموزان پایه دوازدهم هم این گلایه به جا را داشتند که باید امتحانات و کنکور از میزان دروسی که حضوری به آنها تدریس شده است، گرفته شود، نظر شما چیست، بیان کرد: به نظرم باید این‌طور به ماجرا نگاه کرد که آنها که پایه دوازدهم فعلی هستند، حضورشان تا اسفندماه در مدارس بوده است و زمان کمتری به آنها تدریس حضوری شده و زمان کمتری برای درس خواندن داشته‌اند. کمتر کلاس رفته‌اند و تحت استرس بیشتری هم بوده‌اند. هم برای امتحانات نهایی هم کنکور و هم موضوع کرونا. این عین عدالت است که برای آنها حذفیاتی صورت بگیرد و بر اساس آنچه واقعاً به همه آنها در کلاس درس آموزش داده شده است، امتحان گرفته شود.



:: برچسب‌ها: امتحانات نهایی در خرداد ماه , امتحان , آموزش و پرورش , امتحانات در خرداد , پایه نهم , آزمون های سراسری ,
:: بازدید از این مطلب : 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 خرداد 1399 | نظرات ()